Kenn Lending Blues Band

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense C

Kenn Lending Blues Band har haft skiftene besætninger gennem årene. Men altid med samme sound og med Kenn’s originale sange i centrum. Udover kapelmesteren selv, består bandet i sin nuværende form af musikere fra øverste skuffe: Organisten Henrik Kjelin, bassisten Svenni Svafnisson og som nyeste skud på stammen trommeslageren Jacob Vikkelsø. Med denne besætning starter bandet 2022, med ekstra fokus på Kenn’s funky tilgang til urban blues’en.
Bestil billetter her

kr.160

Bobo Moreno and the Soul Shakers

Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, Odense C

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere. Eksilfynboen Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Kjeld Lauritsen - nylig modtager af den prestigefyldte Ben Webster pris - spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene.
Bestil billetter her

kr.160

Søren Krogh & Band

Søren Krogh har med sine mere end 2000 koncerter og 10 albums fastslået sin status som en af branchens bedste historiefortællere. Han modtog desuden en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger.
I 2022 genoptog Krogh sin koncertaktiviteter med bandet, og det fortsatte han med i 2023 og kører videre i 2024. Besætningen er Søren Krogh vokal, guitar og mandolin, Janus Bechmann guitar, dobro og banjo, Thyge Van Dassen violin, Dennis Ahlgren bas og Jens Kr. Dam trommer. Orkestret har turneret flittigt i både 22 og 23 og runder koncert nr. 50 i 2024.
Bestil billetter her

kr.140

Peter Thorup tribute feat. Ole Frimer & Blues Overdrive

Han er blevet kaldt dansk blues’ grand old man, men han var så meget andet og mere. Thorup havde blandt andet sat musik til digte af Halfdan Rasmussen og Tom Christensen. De sange er naturligvis repræsenteret, men denne tribute-koncert er også et overblik over hans imponerende karriere. Bandet består af Thorups sidste partner, Ole Frimer på guitar og vokal - gutterne i Blues Overdrive er Martin Olsen – vokal og guitar, Andreas Andersen – guitar, Louisian Boltner – trommer og Thor Boding – bas.
Bestil billetter her

kr.160

Odense Classic Rock 2024

Den anden udgave af Odense Classic Rock i slutningen af april blev en succes. Derfor gentager vi begivenheden på denne nye dato i 2024. Fælles for alle de optrædende var at de alle havde deres baggrund i den odenseanske musikscene i halvfjerdserne og firserne - En periode, der i efterdønningerne af 68 satte idealer som originalitet, lyst til eksperimenter og sammenblanding af genrer i højsædet.
Bestil billetter her

kr.140