Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søren Krogh & Band

19. april kl.20:00

kr.140

Søren Krogh har med sine mere end 2000 koncerter og 10 albums fastslået sin status som en af branchens bedste historiefortællere. Han modtog desuden en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger. Og senest i 2021 modtog han hædersprisen, ”Opmuntringsprisen” for sit lange virke med dansk sangskrivning.

 

Som koncertnavn er Søren Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare med sine historier og sange at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest nærværende, det er sjovt og det er historier som publikum genkender sig selv i. Ekstra Bladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

 

I 2022 genoptog Krogh sin koncertaktiviteter med bandet, og det fortsatte han med i 2023 og kører videre i 2024. Besætningen er Søren Krogh vokal, guitar og mandolin, Janus Bechmann guitar, dobro og banjo, Thyge Van Dassen violin, Dennis Ahlgren bas og Jens Kr. Dam trommer. Orkestret har turneret flittigt i både 22 og 23 og runder koncert nr. 50 i 2024.

 

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her https://www.place2book.com/da/sw2/sales/cqab51g4zd

Detaljer

Dato:
19. april
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.140