Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peter Thorup tribute feat. Ole Frimer & Blues Overdrive

24. maj kl.20:00

kr.160

Han er blevet kaldt dansk blues’ grand old man, men han var så meget andet og mere. Thorup havde blandt andet sat musik til digte af Halfdan Rasmussen og Tom Christensen. De sange er naturligvis repræsenteret, men denne tribute-koncert er også et overblik over hans imponerende karriere, der rækker fra starten i Blackpools , tiden med Beefeaters, samarbejdet med Alexis Korner og Poul Dissing, solokarrieren og de senere års arbejde med den benhårde trio og de sidste års samarbejde med Ole Frimer i den sprøde duo, fx repræsenteret ved Thorup-klassikeren ”16 tons” – i den dansksprogede version, og andre klassikere som et nummer fra Beefeaters-tiden, ”You changed my way of living”. Vi får nok også ”One scotch, one bourbon and one beer”.

Bandet består af Thorups sidste partner, Ole Frimer på guitar og vokal – gutterne i Blues Overdrive er Martin Olsen – vokal og guitar, Andreas Andersen – guitar, Louisian Boltner – trommer og Thor Boding – bas.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/etnp7srafe

Detaljer

Dato:
24. maj
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.160