Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bobo Moreno and the Soul Shakers

15. marts kl.20:00

kr.160

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange. Han har kunne opleves i mange tv-optrædener i musik- og underholdningsshow, og så har han igennem årene arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D og Birthe Kjær.

Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno til koncerter på de danske spillesteder, hvor der er garanti for masser af dejlig musik og en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere. Eksilfynboen Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe også har modtaget den Ben Webster prisen. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker. Uffe Steen spiller bl.a. i Shades Of Blue og Grarup Allstars. Eksilfynboen Kjeld Lauritsen – nylig modtager af den prestigefyldte Ben Webster pris – spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2wjwp4lad8

Detaljer

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.160

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside