Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kenn Lending Blues Band

1. marts kl.20:00

kr.160

Guitaristen og sangeren Kenn Lending er om nogen Skandinaviens “Bluesmand” og Kenn Lending Blues Band er en institution i Danmarks og Nordens musikmiljø. Siden 1980 har Kenn styret dette band til tusindvis af succesfulde koncerter i ind- og udland, hvor humor, alvor, spilleglæde og et pakket dansegulv har været faste ingredienser.

Kenn’s filosofi er enkel og effektiv: “Blues er som et man må tilegne sig, for at kunne fortælle sin egen personlige historie.” Ligeledes gælder det om at levere nutidig bluesmusik, i alle sine afskygninger og “grooves”. Bandet skal også være som en legeplads, hvor alle musikerne har optimal mulighed, for at improvisere og præge musikken med deres indlevende virtuositet og personlighed. Derfor er to koncerter med Kenn Lending Blues Band aldrig helt ens.

Kenn Lending Blues Band har haft skiftene besætninger gennem årene. Men altid med samme sound og med Kenn’s originale sange i centrum. Udover kapelmesteren selv, består bandet i sin nuværende form af musikere fra øverste skuffe: Organisten Henrik Kjelin, bassisten Svenni Svafnisson og som nyeste skud på stammen trommeslageren Jacob Vikkelsø. Med denne besætning starter bandet 2022, med ekstra fokus på Kenn’s funky tilgang til urban blues’en.

Kenn Lending selv fik den traditionelle “blues-mesterlære” igennem sit lange venskab og samarbejde med bluessangeren og barrelhouse pianisten Champion Jack Dupree, født 1909 i New Orleans. Fra 1978 og til Jack Dupree’s død i 1992, spillede duoen over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika og Nord Amerika. Deres nærmest symbiotiske sammenspil kan høres på mere end 20 pladeindspilninger. Kenn Lending har også indspillet med det amerikanske rockband The Band.

Kenn Lending har udgivet 13 albums I eget navn, og medvirker på langt over 20 albums med amerikanske kunstnere som Champion Jack Dupree, Memphis Slim, Mickey Baker, Louisiana Red, Luther Allison, Aron Burton, Janice Harrington, Lillian Boutté og The Band.

 

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2ldgjjixof

 

Detaljer

Dato:
1. marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.160

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside