Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

HP Lange & Big Gumbo

20. september kl.20:00

kr.160

HP Lange & Bi Gumbo har netop færdigindspillet et nyt album og tager en tur forbi Grønkul for at præsentere nyskabelsen. Glæd jer til en superaften med dette helt fantastiske orkester.

HP Lange er blues/folk sanger og instrumentalist. Hans musikalske udgangspunkt er i New Orleans, hvor han var bosat en period og i samspil med rejser til Mississippi med musikervennen Kenny Brown, som præsenterede ham for ikoner som RL Burnside og Junior Kimborough.

Bandet Big Gumbo er opkaldt efter en gryderet fra de amerikanske sydstater, hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til og det man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountainmusic, fiddle og banjo i tilpasse mængder. HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – tre har taget prisen. ”I feel fine” fra 2019 har netop modtaget en DMA og HP Lange Big Gumbo var desuden nomineret til Blues live prisen.

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til og det man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

Bandet består af JK Dam Pedersen – trommer, HP Lange – guitar, banjo og sang,  – Dave Stevens – bas og Niels Bonefaas – fiddle og banjo.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her: Billetter købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9kumfljvdc

Detaljer

Dato:
20. september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.160
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9kumfljvdc

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside