Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Back On The Horse + Den Grimmeste Mand I Byen

16. august kl.20:00

kr.120

De 5 musikalske eventyrere i Back on the Horse har været en del af dansk musikliv, siden rockmusikkens fødsel i midten af 1960’erne. Deres CV omfatter grupper som bl. a. Rock Nalle, Hokus Poulsen, Country Ekspressen, De Sydfynske Alpedrenge, Kong Hinzes Rødder, Heste Beste, Rødkål & Flæskesteg, Folkstow, Captain Crawfish’s Zydeco og Lars Lilholt Band. Disse fynboer har gennem årtier spillet Europas landeveje tynde og blander Country, Blue Grass og Americana med moderne hits – på en meget original måde som ikke findes mage til på den danske musikscene. Mandolinen og de akustiske guitarer giver lethed og melodiøsitet – vaskebrættet og bassen lægger bunden under stemmerne. Velkendte og knap så kendte sange bliver genfødt og får nyt liv i BOTH’s udgaver. BOTH åbner den store amerikanske sangbog og byder på et fornemt udvalg af slidstærke sange. Sangene bliver krydret med sjove historier, introduktioner – og flerstemmig sang. BOTH går energisk til makronerne med deres bud på ’New Folk’ – musik, som bygger på folkemusikken i instrumentering og spillemåde – men går ud over grænser og tradition i arrangement og aflevering. Besætningen er Dennis Kongo – vaskebræt, Tommy Kejser – elbas, Jens Kock – mandolin & vokal, Keld Andersen – guitar & vokal og Flemming Madsen – guitar og vokal.

Den Grimmeste Mand i Byen er et band – en rockkvartet bestående af 4 bedagede umodne mænd, som stadig tror på, at en koncert skal spilles, som om det gjaldt livet. Et band hvor energien i helheden er det vigtigste. Materialet er hentet i fortiden og ikke den nærmeste fortid, men endnu længere tilbage, 40erne, 50erne og 60erne, sange du troede du havde glemt, men her afleveret i udgaver up to date med fuldenergi og tilsat en galskab ingen lige havde set komme, det hele kædet levende sammen, af sanger og historiefortæller Lars Charlie Mortensen.Musikerne har alle haft et langt liv på landevejene og flere af dem har en fortid eller nutid i Lars Lilholt Band, og er følgende: Lars Charlie Mortensen – sang, guitar, storytelling, Tommy Kejser – bas, mundharpe, Tom Bilde – sang, guitar og Lasse Jørgensen – sang, trommer.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2xfftp3tll

Detaljer

Dato:
16. august
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.120
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2xfftp3tll

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside