Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

TogoRhino

8. november kl.20:00

kr.160

TogoRhino spiller et originalt mix af Vestafrikansk Ørkenblues, Mississippi Hill Country Blues og Gospel. Genren kan beskrives som “trance blues” eller “ørkenblues”, er kendetegnet ved inciterende rytmer og en funky bund som svinger som ind i h…. Musikken er på en gang fængslende, hypnotiserende og beroligende, men samtidig pågående og fuld af sprudlende energi. Ofte tryllebindes publikum og kommer i en meditativ tilstand – hvor det kan være svært at sidde stille. Der er på én gang voldsomt og følsomt og kryber ind, så man kan miste fornemmelse af tid og sted.

De fire erfarne musikere er altid legende, energiske, eksperimenterende og elsker at improvisere og finde nye veje. I kan glæde jer til musikalsk nærvær med et udadvendt band, der leverer “eksotisk” blues med rå energi og feel good attitude. TogoRhino er Alain Apaloo (Togo) – Vokal/guitar/bas, Peter Nande (DK) – Vokal/mundharpe/perc., Olav Poulsen (DK) – Slide guitar og Sal Dibba (Gambia) – Djembe & percussion.

Bluesnews.dk anmeldeldte en koncert i oktober 2022: ‘Lad det være sagt med det samme: Mødet med TogoRhino har øget mit musikalske udsyn, og det er en ganske sjælden foreteelse.’ ‘Mange af vi fremmødte spurgte os selv lettere måbende, hvad der egentlig havde ramt os!’ ‘Virtuose og opfindsomme musikere med glimt i øjet og udpræget sans for dynamiske virkemidler kan udvirke fantastiske ting. Jeg savner ord, der yder denne mindeværdige aften retfærdighed, og vil runde af med min varmeste anbefaling og en opfordring til at gå i byen og opleve TogoRhino ved førstkommende lejlighed.’

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ufda23lyrf

Detaljer

Dato:
8. november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.160
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ufda23lyrf

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside