Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ole Frimer Trio med ’special guest’ Knud Møller

1. september, 2023 kl.20:00

kr.150

Det er med stor spænding og forventning at guitaristen Knud Møller har takket ja til at deltage i en del af Ole Frimer Bands landsturnè i september 2023. Ole Frimer og Knud Møller har kendt og respekteret hinandens musik siden 1980’erne, men skal nu spille sammen for første gang. Gruppen består desuden af Jesper Byllling (bas) og Claus Daugaard (trommer ). Det bliver en stor oplevelse.

Hvem kender ikke Knud Møller? Gudsbenådet guitarist med Johnny Madsen i mere end 30 år. Blev i 2008 udnævnt til Danmarks bedste guitarist af Ekstra Bladet. Foruden sit samarbejde med Johnny Madsen, er han kendt for sit arbejde med country-sangerinden Esther Brohus og roots & blues manden Hans Theessink. Knud Møller har også været en afgørende brik bag navne som Allan Olsen, Poul Krebs og Peter Belli, og han var manden bag det fremragende lydspor til TV-serien ”Den Sidste Slæderejse” i 1990’erne, hvis instrumentale numre Møller udgav som solo-plade.

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/17axnblbul

Detaljer

Dato:
1. september, 2023
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.150

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside