Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Baba & The Tonebones

27. oktober, 2023 kl.20:00

kr.100

Baba & The Tonebones er et fabelagtigt bluesband bestående af 4 af Fyns mest velspillende musikere. De spiller og har alle spillet i mange sammenhænge både i Danmark og udlandet gennem årene.

Baba & The Tonebones spiller smagfuld og funky blues. Klaus B Jensen er i front og har skrevet størstedelen af materialet inspireret af de store blueslegender i USA. Det er fedt, det swinger, det er autentisk, som var du i Louisiana og New Orleans.

Bandet er pladeaktuelle med albummet (LP/CD/EP): ”Throw Them Bones”. Den indeholder 11 superfede, solide bluesnumre med det strammeste hold. Besætningen i bandet er:

Jazzvirtuosen Heine Hansen (Modtager af Ben Webster prisen og har spillet med Johnny Griffin, Phil Woods, Caroline Henderson, NHØP og Kira Skov) – Würlitzer/ Piano, Søren Lund – Bas, Poul Amaliel – Trommer og Klaus “Baba” Jensen (Guitar & Vokal).

Arrangementet er støttet af Odense Kommune Kulturkontakten Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

Billetter købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8sz62xjwae

Detaljer

Dato:
27. oktober, 2023
Tidspunkt:
20:00
Pris:
kr.100

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon
66141111
Se Sted hjemmeside